Keskustelu

PVKaavilla taas uusi yrittäjä2.12.2015 15.57
Moro,
mielenkiintoinen muutos: "

Coronaria osti palvelutalo Vehkakodin Kaavilla

Kaavilla lähes 20 vuotta toiminut palvelukoti Vehkakoti vaihtaa omistajaa. Coronaria Hoitoketju Oy on ostanut Vehkakodin ja jatkaa palvelukodin toimintaa sen nykyisellä henkilöstöllä.









Coronaria Hoitoketju Oy on ostanut Kaavilla toimivan palvelukoti Vehkakodin. Yrityskaupan yhteydessä palvelukoti vaihtaa nimekseen Coronaria Vehkakodiksi.

Vehkakoti on toiminut Kaavilla lähes 20 vuoden ajan. Se tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumis-, kuntoutumis-, ja hoivapalvelua kehitysvammaisille, vammautuneille sekä mielenterveyskuntoutujille. Samassa pihapiirissä on myös kevyemmin tuettua asumispalvelua tarjoava tukiasunto Punapaula. Yhteensä asukaspaikkoja on 24.

Hoitokodin ostaneen Coronarian mukaan nykyinen henkilöstö jatkaa myös uuden omistajan palveluksessa. Coronaria Hoitoketju on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Sillä on yli 2000 työntekijää. "

senior suvakRe: Kaavilla taas uusi yrittäjä4.12.2015 0.06
Taas täytyy onnitellla Kaavia.

Kuinka onkaan yksinkertaista elää nykyajassa ja kehittää pienen kunnan palveluja.

Coronaria on vastuullinen yritys ja se pitää huolta myös työntekijöistään ja tietenkin myös asiakkaistaan.

Coronaria parantaisi vielä lisää yrityskuvaansa, jos yhtiön kotisivuilla nähtäisiin suomalaisten hoitajien joukossa muutama empaattinen mamukin hoitotiimeissä.

Amerikassa ollaan jo niin pitkällä, että presidenttinä on mamu.

Meillä presidenttinä on ollut vain Manu.

Manu on muuten väitellyt tohtoriksi aiheesta. "Turun sataman sosiaaliset suhteet". Ja Manua on pidetty Suomen suurena talouspoliittisena ajattelijana, kun Manu siirtyi tutkimustyöstä Helsingin Työväen Säästöpankin toimitusjohtajaksi.vuosiksi 1959-1968.

Myöhemmin Manu valittiin myös Suomen Pankin pääjohtajaksi, kuten aikoinaan konkurssiin menneessä Teiniliitossa puheenjohtajana kunnostautunut Erkki Liikkanen.

Näinä vaikeina yhteiskuntasopimusaikoina on pakostakin kysyttävä, onko AKT:n änkyrä Marko Piirainen tutustunut Manun taannoiseen Turun sataman sosiaalisia oloja kartoittavaan väitöskirjaan?

alan miesRe: Kaavilla taas uusi yrittäjä4.12.2015 0.35
Tässäpä oivaa tekstiä senior suvakille. Ei tarvita monta kunnon terroritekoa enää, kun kaikissa länsimaissa on tällaiset presidentit:

http://www.breitbart.com/big-government/2015/12/03/trump-obama-wont-say-radical-islam-something-wrong-dont-know/

IhmettelijäRe: Kaavilla taas uusi yrittäjä4.12.2015 10.22
Trollit johtaa keskustelua harhaan, mutta Kaavilla mennään eteenpäin.
Miten meillä Juankoskella on käynyt sellainen onni, että Savon huonoimmat johtajat ovat kerääntyneet tänne? Sen nimi on epäonni,

kyselijäRe: Kaavilla taas uusi yrittäjä4.12.2015 12.23
Kuinka yhteen pieneen kylään voi mahtua niin paljon tyhmyyttä kuin pieneen Juankosken kaupunkiin?

Vieressä on kuitenkin koko ajan ollut Kaavin vielä pienempi kylä, jossa asiat on kunnossa.

Urbanisoituminen (kaupungistuminen) ei ole siis auttanut?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: