Keskustelu

Eero KekäläinenToiseksi viimeinen itsenäisyys6.12.2015 3.49
Nyt ko aamutuimaan heräsin normaaliin työhönlähtemisaikaan, kahvikupponen kädessä aattelin ko eilisiltana lueskelin tämänkin palstan katkeroituneitten ihmisten kommentteja elämästä ja asioista, tulipa mieleeni toivottaa kaikille vapaan sivuston kirjoittelijoille hyvää itsenäisyyspäivää ja ollaan huomenna positiivisempiä.

alan kolmas miesRe: Toiseksi viimeinen itsenäisyys6.12.2015 16.36
The early bird catches the worm (aikainen lintu korjaa madon). Hieno viisaus.

Minulla raksutti aika pitkään tyhjää Eeron hienon otsikon kanssa. Sitten tajusin, että Suomi ei ole ehkä vielä menettämässä itsenäisyyttään 1.1.2017, mutta Juankoski valitettavasti on.

Juankoskella on arvokasta se, että meillä on VAPAA JuanKoskinen. Se on itsenäisyyden paras saavutus.

Valtakunnan tasolla maamme kerma kokoontuu pikapuoliin Linnan kekkereihin ja ovat varmasti turvassa, koska heidän turvallisuudestaan pitää huolta tällä kertaa osaltaan myös minun nuorin poikani.

Kuitenkin tänä merkittävänä päivänä tulee aina mieleen myös huonompiosaiset, jotka eivät pääse eivätkä mahdu kunnostettuun linnaan. Muistakaamme tänään myös huonompiosaisia vaikka Irwinin hienon laulun sanoin:

"Linnassa herrojen taas tanssitaan
ei rahvasta joukossa näy
Rinnoissa mitalit luo hohtoaan
on kerrankin täystyhjä pää

Vain yksi on joukosta poissa
Sven Duuvaa siellä ei näy
On sankarit muut karkeloissa
ja juhlat heiltä ne käy
On sankarit muut karkeloissa
ja juhlat heiltä ne käy..."

Kaikesta huolimatta toivotan hyvää itsenäisyyspäivää kaikille VAPAAn kirjoitteijoille sekä katkerille ja vähemmän katkerille lukijoillemme.

Suomi ei suosta nouse, jos ummistamme silmämme yhteiskuntaamme syvälle juurtyneille asenteille ja haluamme kaikin keinoin estää paremman Suomen rakentamisen.

Parempi Suomi syntyy vain siten, että pidämme huolta tosistamme ja annamme arvon tosillekin, myös mamuille.

Tänäänkin on erityinen syy taas juhlia suomalaista naista. Tällä kertaa sinnikästä Kaisa Mäkäräistä, joka vaikeuksien jälkeen toi meille taas kultaa ja uskoa siitä, että suomalainenkin voi pärjätä kansainvälisillä kilpakentillä.

"Oi Suomi katso sinun päiväs koittaa,
Yön uhka karkoitettu on jo pois"

Eero KekäläinenRe: Toiseksi viimeinen itsenäisyys7.12.2015 7.59
Oikein oivallettu akm. Juuri sitä tarkoitin.

Eero KekäläinenRe: Toiseksi viimeinen itsenäisyys7.12.2015 17.23
Valtakunnan kerma julivat eilen linnanjuhlissa. Me tavalliset maantallaajat katsoimme töllöttimestä kuinka me valitsemiemme edustajien välityksellä nautimme hienoja konjakkeja. Vieläkin suussa tuntuu niin makealta. Kuitenkin itsenäisyyspäivän juhlatilaisuus presidentin linnassa on ainakin minulle merkittävä juhlatilaisuus, kaikki kunnioitukseni isälleni, jo edesmenneelle sotaveteraanille ja suuri kiitos kaikille muillekin veteraaneille. Te olette tehneet meille tämän suomen, jossa nyt meillä on hyvä olla ja asua.

Pena T.Re: Toiseksi viimeinen itsenäisyys7.12.2015 21.46
Jääkärin lapsenlapsena minulla on suuri kunnioitus maamme itsenäisyyden rakentajiin ja puolustajiin. Suvussamme on useita upseereja.
Reservistäkin jo yli-ikääntyneenä olen valmis vielä puolustamaan Suomea ja suomalaisia.
Näin rauhan aikana minua ärsyttävät kaiken maailman opportunistit ja korruptoitunut hallinto ja luottamushenkilöt.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: