Keskustelu

MK"nykyrasismi"24.12.2015 17.02
Rasismi tarkoittaa syrjintää, toimintaa tai aatetta, jossa ihmisten eroavaisuuden mukaan toteutetaan eriarvoista kohtelua.

eirasismille2

Eroavaisuutta on muun muassa rotu, kansalaisuus, uskonto, ihonväri, ja niin edelleen, ja nykyään myös näkökanta tai mielipide.

Suomen hallituksen toimittama maahanmuuttopolitiikka täyttää rasismin piirteitä yllättävän paljon ja SPR:n toiminta valtaaottavana toimijana vain lisää niitä.

Maahantulijoita kohdellaan eriarvoisesti kantaväestöön nähden, kantaväestön jäädessä alempiarvoiseen asemaan.

Kun joku kantasuomalainen, ikänsä veroja maksanut ikäihminen etsii roskiksesta tyhjiä tölkkejä ja pulloja saadakseen jotain pientä tuloa riittämättömän eläkkeen lisäksi, niin samaisen kaupan pihaan kaartaa tilataksi täynnä maahantulijoita, valtion antama ?käyttöraha? kädessään.

Kyyti, asuminen, ateriat ja käyttörahat maksetaan verotuloista, joita nämä maahantulijat eivät koskaan ole maksaneet. Toisaalla, kyseisen ikäihmisen pienestä eläkkeestä menee veroa valtiolle edelleen, vaikka jokaisesta tienatusta palkasta, josta eläke on kertynyt, on jo kertaalleen verot maksettu.

Tässä on rasismin piirteet kyseistä ikäihmistä kohtaan, kun häntä kohdellaan eriarvoisesti eläkkeellä olevana ja veroa maksavana kansalaisena. Sama eriarvoisuus toteutuu kaikkia suomalaisia veronmaksajia kohtaan. Tämähän on eräänlaista rasismia.

Rasismia on myös se, että on kriittinen maahanmuuttoa kohtaan. Valtio on avannut rajansa ja päästää kaikki vapaasti nauttimaan veronmaksajien rasistisesta alistamisesta. Veronmaksaja, joka ilmaisee huolestuneisuutensa valtion taloudesta, turvallisuudesta tai muusta vastaavasta, on päättäjien ja SPR:n mielestä rasisti. Samoin maahantulijoiden mukaan kantasuomalainen on rasisti, jos ei omaksu ja hyväksy muslimikulttuuria siihen kuuluvine ?oikeuksineen?.

Mutta oikeasti rasismi kohdistuu kantasuomalaisiin sekä päättäjien, SPR:n ja maahanmuuttajien taholta. Rasismia suomalaisuutta, suomalaista kulttuuria ja suomalaista kansaa kohtaan.

Niin. Kuka on rasisti?

alan kolmas miesRe: "nykyrasismi"25.12.2015 1.52
Nyt joulun kunniaksi MK on jättänyt raiskaustilastot vähäksi aikaa rauhaan ja maassa onkin ollut suhteellisen rauhallista. Kiitos siitä MK:lle.

MK on nyt määritellyt, mitä on rasismi. MK oli varmaan suuttunut minulle, kun olin kyllästynyt MK:n saman raiskauslevyn jatkuvaan soittamiseen ennen joulua.

Minulla on tapana kyllästyä, jos jatkuvasti soitetaan samaa levyä. Iskelmä radiossakin soitetaan joka päivä monta kertaa Siltsun ?Älä ikinä enää? ja Eppujen jossakin maailman pyörässä.

Aina kun kuulen kyseiset levyt vaihdan heti kanavaa, mutta sitten muillakin kanavilla tulee tätä samaa mieltä raastavaa musiikkia.

Kertaakaan en ole kuullut Iskelmä radiosta esim Edith Piafin (syntymästä tuli juuri täyteen 100 vuotta) ainuttakaan kappaletta ja Edith osasi sentään laulaa vaikka ei esiintynyt bikineissä ja oli lyhyt. Alla näyte Edithin laulutaidoista (en kadu mitään):

https://www.youtube.com/watch?v=Q3Kvu6Kgp88

Minusta MK on tarttunut rasismin osalta oikeaan asiaan. Minusta MK:lla on kuitenkin hieman vääristynyt kuva rasismista, vaikka MK mainitsee monta selvästi rasistista piirrettä Suomesta.

MK on päätynyt ajattelussaan persujen Laura Huhtasaaren linjoille mm. seuraavassa väitteessään:

"Maahantulijoita kohdellaan eriarvoisesti kantaväestöön nähden, kantaväestön jäädessä alempiarvoiseen asemaan.

Kun joku kantasuomalainen, ikänsä veroja maksanut ikäihminen etsii roskiksesta tyhjiä tölkkejä ja pulloja saadakseen jotain pientä tuloa riittämättömän eläkkeen lisäksi, niin samaisen kaupan pihaan kaartaa tilataksi täynnä maahantulijoita, valtion antama ?käyttöraha? kädessään."

Laurahan on saanut ainakin minun niskavillat jo nousemaan pystyyn. Laura mainostaa itseään intohimoisena erityisopettajana Porista. Politiikassa viisaus merkitsee Lauran mielestä kykyä hahmottaa todellisuus ja tehdä tämän realismin pohjalta hyviä päätöksiä.

Lauran osaaamisaluieta ovat seuraavat:
 Kansanedustaja
 Kasvatustieteen maisteri
 Erityisopettaja
 Uskonnon aineenopettaja
 Kaupunginvaltuutettu

Laura on jo todennut, että ihmisoikeussäännöksiä pitää muuttaa, koska mamuille ei voi suoda samoja ihmisoikeuksia kuin perisuomalaisilla. Tämä on jo herättänyt laajaa närää perustuslakiasintuntijoiden keskuudessa.

Laura on myös selvittänyt, että evoluutioteria joutaa hyvin romukoppaan.

Telkkarissa Laura kertoi taannoin tehneensä peräti gradun jostain kehitysmaakoulusta. Mutta Espoon koulutoimessa työskentelevä ropelikaulainen ja selvästi sivistynyt somali-isä, jolla on useampia lapsia totesi, että ainakaan hänen lapsensa eivät lähde intohimoisen erityisopettaja Lauran kouluun.

Nyt MK puuttuu rasismivuodatuksessaan maahanmuuttopoliittiseen ohjelmaan, mikä on oikein.

Ohjelma on selvästi rasistinen mm. siksi, että perheiden yhdistämistä halutaan rajoittaa ja mamujen sosiaalietuja halutaan leikata. MK tosin ajattelee nämäkin asiat ymmärtääkseni päin vastoin.

MK on kinnittäänyt huomiota vähävaraisiin ja eläkkeellä oleviin perisuomalaisiin, joka on tietysti oikein. MK ei ole kuitenkaan kiinnittänyt huomiota isompituloisten sosiaaliverojen nostoon, eikä suurempituloisten eläkeläisten massiivisiin raippaveroihin.

MK ei ole myöskään kiinnittänyt huomiota ns. suurituloisten progressiiviseen valtionveroon, joka monessa tapauksessa on aivan kohtuuton.

Kun ottaa huomioon myös Suomen korkean arvonlisäveron, niin mm. Antti Aarnio Wihurikin totesi tässä taannoin, että eipä suuristakaan tuloista nykyään jää käteen Suomessa oikeastaan mitään. Tästä syystä Wihurin kaikki liiketoiminnatkin on siirretty Suomesta ulkomaille.

Tosiasia on, että myös TES-sopimukset ovat myös jyrkästi rasistisia ja perustuslain vastaisia.

Maassamme on tällä hetkellä luottohäiriöisiä jo lähes 400 000 kappaletta kaikissa rekistereissä hyväosaisen enemmistön pilkattavana ja kaikkien rahoituslaitosten, puhelinyhtiöiden ja vakuutuslaitosten syrjiminä.

Työttömiähän meillä on jo noin 500 000 henkilöä ja heitäkin potkitaan kunnissa ja KELAn toimistoissa päähän mennen tullen.

MK:lle toteaisin, että Suomi on valitettavasti yksi maailman rasistisimmista maista. Tämä johtuu ilmeisesti siitä, että meiltä puuttuu riippumaton perustulakituomioistuin.

Tällainen tuomioistoin on lähes kaikissa sivistymaissa, mutta meiltä se puuttuu ja siksi meiltä myös puuttuu Suomen perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa mainitut ihmisten perusoikeudet.

Näitä perusoikeuksia ei voida päättää ainakaan ammattiyhdistysten rasvanahkojen Hakaniementoimistoissa, josta on ollut vuosikymmeniä suora yhteys myös eduskuntaan.

Meillähän eduskunnan perustuslakivaliokunnassa puuhastelevat poliitikot päättävät, mikä on oikein tai väärin perustuslain näkökulmasta.

Varsinaisia perustuslain asiantuntijoita Suomessa on vain kourallinen ja poliittisesta päätöksenteosta ja juonittelusta riippumatonta perustuslakituomioistiunta meillä ei siis ole. Suomi ei siis ole oikeasti oikeusvaltio.

Tästäkin tuli taas hyvä esimerkki muistaakseni eilen, kun katsastamattoman auton käytöstä liikenteessä annettiin ensiksi sakot (72 euroa) ja sen päälle mäjäytettiin vielä muistaakseni 2 000 euron autovero.

KHO joutui kuitenkin autoveron poistamaan, kun EU:n ihmisoikeudessa oli todettu, että samasta rötöksestä ei voida antaa kahta tuomioita



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: