Keskustelu

alan kolmas miesHyvää Uutta Vuotta 2016 kyrsiintyneille veronmaksajille1.1.2016 0.22
Vuosi on vaihtunut. Suomen itsenäissyys on säästynyt. Kiitän kaikkia kriittisiä keskustelijoita vuodesta 2015.

Uusi Vuosi 2016 tuo mukanaan uudet kujeet ja haasteet.

Toivottavasti Juankosken Salaiset kansiot avataan ja alkaa pikku hiljaa päätöksenteon tervehtyminen ja sopetuminen uuteen entistä haasteellisempaan aikaan.

On hienoa, että voimme tänä vuonna kaikki sanoa hyvästit Juankosken korruptoituneelle kylälle, jolla ei kunnollisen johdon puutteessa jäänyt muuta mahdollisuutta kuin liittyä Kuopioon.

Jouko Lösösen sanoja lainatakseni 16.6.2011 Kohti Nousua Seminaarissa haluan vielä palauttaa kaikkien mieliin Joukon klassiset kiitossanat kaupunginjohtajalle ja hänen puuhamiehilleen kaupunginjohtajan sitkeästä työstä Juankosken kaupungin hyväksi:

"Kiitoksen ansaitsee myös konkurssipesän hoitaja Jarmo Makkonen hyvästä yhteistyöstä kuten kaupunkia avustanut asiantuntija Vision Huntersin Rainer Häggblom. Ilman kaupunginjohtajan sitkeyttä ja periksiantamattomuutta ja ilman Premium Board Finland Oy:n neuvottelijoiden taitavuutta olisimme olleet vaikeuksissa."

VeijoRe: Hyvää Uutta Vuotta 2016 kyrsiintyneille veronmaksajille1.1.2016 2.20
Kunnioitusta ansaitsee myös Heikki J.W Salonen kassakaappiryssänä ja kunnallisvalituksien tekijäjän. Onko Heikki koskaan suudellut Putinia?

Alan mies taitaa tietää.

JuusoRe: Hyvää Uutta Vuotta 2016 kyrsiintyneille veronmaksajille1.1.2016 11.08
Nyt on trolli oikeassa: suuri kiitos valittaja-Heikille, sillä vain hänen takiaan on Juankoski saanut lain häpäistyksistään julkisuutta, kaupungin raadollinen korruptio on joutunut tuomioistuimen piiriin ja oikeus on jo osittain voittanut.
Tämäinen sama trolli on häirinnyt sivustoa vuositolkulla, siis juuri saman ajan, kuin valituksia PB:n korruptiosta on saatu julki.
Heikin valituksien takia on kuntalakiin säädetty takauskielto ja se vähentää rakenteellista korruptiota kunnissa. Myös tuomioistuinkäsittelyissä on saatu aikaan Juankosken ennakkotapauksen takia uudenlaista oikeuskäytäntöä, joka oli odotettavissa.
Tämäinen trollitehdastoiminta on ollut selkeästi yritys saada huomio jonnekin muualle, mutta tehtailu on täysin epäonnistunut sivuston siivoustoiminnan takia. Kiitos siitä. Uskonkin, että sivuston pitäjä tietää sen, kuka on trollitehtailun takia. Ja aina on tiedettävissä, että kun trollitoiminta kiihtyy, tehtaalla ei tapahdu mitään, ja on vain odotettavissa, milloin viimeinen sinetti saadaan tälle tapahtumalle. Ja tapahtuma alkoi jo 2011, ja sinä aikana Juankoski ja juankoskelaiset ovat menettäneet n. 15 miljoonaa euroa suoraan ja välillisesti. Jos Heikkiä ei olisi ollut puhallusta julkistamassa, olisi tämä lypsykone jatkanut toimintaansa vielä vuosia.

Pena T.Re: Hyvää Uutta Vuotta 2016 kyrsiintyneille veronmaksajille1.1.2016 15.41
Totuuden kertojan osa on kepumafian vaikutuspiirissä epäkiitollinen.
Ei ole Juankosken johto aurinkoisine ilmeineen paljon treffaillut ihmisiä keskustassa eikä viritellyt yhteistyötä osaajien kanssa.
Onko Suomi24 Suomen Keskustan keskustelupalsta? Miksi kepulaiset pelkäävät?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: