Keskustelu

alan kolmas miesErityisopettaja möläytti taas9.1.2016 2.10
Porilaiselle ensimmäisen kauden kansanedustajalle ja intohimoiselle erityisopettaja Laura Huhtasaarelle (persu) on tullut paha puheripuli.

Syksyllä suulas Huhtasaari ärsytti sivistyneet maahanmuuttajat TV-keskustelussa siinä määrin, että maahanmuuttajat ilmoittivat ykskantaan, että ainakaan heidän lapsensa eivät tule sellaiseen kouluun, jossa Huhtasaari toimii eritysopettajana.

Ei mennyt kauan kuin suulas intohimoinen erityisopettaja Huhtasaari julistaa, että hän ei uskokaan evoluutioteoriaan.

"Vaikka en uskoisi Jumalaan, en kyllä uskoisi Darwiniakaan, Huhtasaari kirjoittaa.

Se nyt vaan on niin, että ihmiset eivät ole eläimiä, eikä eläimiä koskaan olleet. On ihan mahdoton teoria, että eläimistä tai eläimestä ajan saatossa tulisi ihminen.

Huhtasaari jatkaa, miten kehitysopin mukaan nytkin pitäisi olla kehitysvaiheessa olevia "puoli-apina-ihmisiä" jossakin, ei kuitenkaan ole.

Kehitysoppi ei kuitenkaan tuollaista väitä vaan kehitysopin mukaan lajit ja eri alalajit kehittyvät geenien perimän muutosten myötä ulkoisen paineen vallitessa. Lisäksi ihmiset luokitellaan eläinkuntaan kuuluvaksi alalajiksi.

Iltalehti yritti tavoittaa Huhtasaarta, jotta tämä voisi kertoa, että tarkoittiko hän ihan oikeasti kirjoittamaansa vai onko kyseessä väärinkäsitys.?

Näkee selvästi, että Huhtasaari on aivan liian innokkaasti tavannut noita uskontokirjoja. Onhan intohimoinen Huhtasaari myös uskonnon aineenopettaja.

Jo kohta tämän evoluutioteoria-möläytyksensä jälkeen intohimoinen erityisopettaja ilmoitti suureen ääneen, että ihmisoikeudet eivät kuulu kaikille ? ainakaan mamuille!!

Nyt intohimoinen erityisopettaja on taas miettinyt syvällisesti yhteiskunnallisia asioita ja näyttää mm. Ilta-Sanomiin antamansa lausunnon mukaan selvästi käynnistäneen hankkeen, jolla nykyinen ilmeisen tehoton poliisilaki täytyy kumota.

Intohimoinen erityisopettaja sanoo "komppaavansa" Jari Lindströmiä (oikeusministeriä), jolla ei kuitenkaan ole juristin koulutusta. Alla poliisilain 1 § muistin virkistämiseksi:

1 §
Poliisin tehtävät

Poliisin tehtävänä on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, paljastaminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi toimii turvallisuuden ylläpitämiseksi yhteistyössä muiden viranomaisten sekä yhteisöjen ja asukkaiden kanssa ja huolehtii tehtäviinsä kuuluvasta kansainvälisestä yhteistyöstä.

Poliisi suorittaa lisäksi lupahallintoon liittyvät ja muut sille laissa erikseen säädetyt tehtävät sekä antaa jokaiselle tehtäväpiiriinsä kuuluvaa apua.

Jos on perusteltua syytä olettaa henkilön kadonneen tai joutuneen onnettomuuden uhriksi, poliisin on ryhdyttävä tarpeellisiin toimenpiteisiin henkilön löytämiseksi.

Rikosten esitutkinnasta säädetään esitutkintalaissa (805/2011) ja rikosten esitutkinnassa käytettävistä pakkokeinoista pakkokeinolaissa (806/2011)."

Intihimoinen erityisopettaja Laura raukka ei taida tietää sitä, että suomalaiset luottaa poliisiin kuin peruskallioon. Nyt puheripulin uhriksi joutunut intohimoinen erityisopettaja Huhtasaari näköjään haluaa korvata poliisit laittomilla katupartiolla.

Varmaan seuraavaksi intohimoinen erityisopettaja ilmoittaa sen, että persut ovat jo sopineet siitä, että moottoripyöräjenkit alkaa pitää järjestystä yllä niillä paikkakunnilla, joissa poliisin resurssit on tiukilla.

Venäjälläkin Yön Sudet hoitelee näitä yhteiskuntajärjestykseen liittyviä tärketä asioita mm. Moskovassa ja Krimillä

Suulaan ja intohimoisen erityisopettajan CV:stä löytyy alla olevat arvokkaat ansiot:

"Olen 35-vuotias intohimoinen erityisopettaja Porista. Politiikassa viisaus merkitsee mielestäni kykyä hahmottaa todellisuus ja tehdä tämän realismin pohjalta hyviä päätöksiä.
- Kansanedustaja
- Kasvatustieteen maisteri
- Erityisopettaja
- Uskonnon aineenopettaja
- Kaupunginvaltuutettu"

Luoja varjele meitä tällaisilta intohimoisilta erityisopettajilta. Kyllä Timollekin tulee jatkuvasti lunta tupaan. Alkaa jo sääliksi käydä.

erityisasiantuntijaRe: Erityisopettaja möläytti taas9.1.2016 11.48
Perussuomalaisten kyvykkyys on nyt nähty aivan viimeisen päälle. Vaihtopenkille ja suihkuun, etteivät tee enempää vahinkoa.
Juankosken persut ovat erityisen heikkoa ainesta, koska eivät uskalla edes kysellä kuntalaisten etujen perään eikä poliisikaan erota hyvää johtamista rikosten tekemisestä, vaikka on päätöksiä tuomioistuimista. Lain tuntemus on aivan alkeellista, halusta noudattaa puhumattakaan.

Veikko LuodeRe: Erityisopettaja möläytti taas9.1.2016 21.10
Mikähän suojelusenkeli on Juankosken päättäjillä ja kaupunginjohtajalla.Kun vertaa esim.Kittilän ja Jalasjärven tapauksia,missä on ryhdytty oikeustoimiin kunnan johtoa vastaan ,kun taloudessa on tapahtunut selviä väärinkäytöksiä.Juankoskella ollaan hiljaa,vaikka
veronmaksajat maksavat päättäjien selvistä
töppäyksistä ja edelleen annetaan ollaan
toimettomia,kun omaisuus tuhoutuu talven
pakkasissa.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: