Keskustelu

Pena T.Väestö räjähti kasvuun23.2.2016 19.46
Tammikuun väestötilasto kertoo, että Juankosken väkimäärä kasvoi 3 hengellä! Mitä on tapahtumassa? Onko Juankosken johdon kasvukonsepti alkanut "purra"?
Vitsi vitsinä: Eihän täällä ole tehty mitään uusien asukkaiden houkuttelemiseksi. Entisistä yritetään lähinnä päästä eroon. Juankosken johdolla ei ole mitään kasvustrategiaa eikä käsitystäkään yritysten saamiseen Juankoskelle.
Kerro, Heimo jotain viisasta tästä asiasta.

PepponeRe: Väestö räjähti kasvuun23.2.2016 19.59
Kuopioon liittyminen synnyttää jo nyt myönteisiä odotuksia. Verot tulevat laskemaan. Vesi- ja jätevesimaksut laskevat. Näiden vaikutus vuosituloon on noin 1000 euroa/ työssä käyvä asukas.
Vähäinen ei ole myöskään tietoisuus siitä, että nykyinen kunnallishallinto lakkaa ja jonkinlainen parannus on luvassa myös kunnallisessa päätöksenteossa.

Nämä ovat kaikki myönteisiä asioita. Puomi Juankosken rajalta poistuu. Tulevaisuus näyttää nykyistä valoisammalta.

alan miesRe: Väestö räjähti kasvuun23.2.2016 21.01
Peppone on harvinaisen oikeassa. Mikä menee alas, saattaa joskus nousta ylös kuten pörssissä. Olen jo kauan sitten neuvonut ostamaan kesäpaikan Juankoskelta ja nimenomaan talviasuttavan.

Kartonkitehtaan sai halvalla, mutta se ei tuottanut mitään. Omaan asumiseen ei tämä analogia sovellu.

Asumisen suurin menoerä urbaaneissa keskuksissa on pääomakustannus, mutta asumisen sinänsä ei tarvitse tuottaa, se on vain kustannus, jos se on omaa asumista.

Moni käsistään kätevä varmaan laskee, että panee keskusta-asuntonsa vuokralle tai jopa myy ja sijoittaa omaan asuntoon Juankosken tulevaan taajamaan.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: