Keskustelu

PVSivuston tilastoja23.2.2016 22.50
Moro,
ja olen ylpeä kertoessani, että näiden 5 vuoden aikana, kun sivusto on ollut julkinen kansankeskustelupaikka näyttää tilastot seuraavilta:
-eri yksittäisiä käyntejä n. 2 600 000 sivulatausta. Ja yksittäisiä eri osoitteita yhteensä n. 900 000 käyntiä.
Tämä tarkoittaa sitä, että joka päivä keskimäärin 470 erillistä IP-osoitteesta tullutta vierailua on kirjattu ylläpitäjän laskuriin ja keskimäärin 1600 sivulatausta joka päivä. Nämä luvut ovat todella kovia ja siten hienoja, joista pitää olla ylpeä.

Kiitos tietysti myös kaikille persnilkeille, jotka jaksavat yrittää sotkea keskustelua näillä sivuilla, mutta tiedämme, että mitä enemmän häirintää- on keppi kalahtanut tyhjään tynnöriin. Viime aikoina on huomioitu huomattavaa häirintää , ja tietysti samoista parista IP-osoitteesta. Samoista osoitteista, joista jo kartonkitehtaan puhalluksen alkuvaiheesta lähtien olemme tottuneet saamaan itkuvirsiä- teksti ollut lähes samaa---lapsellista ja munatonta jorinaa ja poraamista.
Mutta kaikille lukijoille lämpimät kiitokset ja jatketaan samaan malliin.

KLRe: Sivuston tilastoja24.2.2016 11.52
Onnittelut Vapaille sivuille. Onneksi täältä poistetaan samaa paskaa jurnuttavat adamit/"valtuutetut"/äänestäjä"/erika ja smuita samanlaisia alias nimimerkillä kirjoittavia hemppoja. Tahallisia hyvää keskustelua häiritsevät trojjit ovat intternetin syöpä

valejournalistiRe: Sivuston tilastoja24.2.2016 18.05
Kepu-trollille on käsittämätöntä, että rehellinen kirjoittaminen kiinnostaa. Ikävää on paskakirjoittajien toiminta, mutta kepu-sivuillehan eksyisi ehkä 20 lukijaa kuukaudessa.
Mitä mieltä Koillis-Pravdan toimitus on tästä? Missä on se netti-Pravda, josta oli puhetta pari vuotta sitten?
Sivuston taustayrityksellä on lahjomattomat laskurit. Eräällä toisella porukalla on lahjottavat laiskurit, jotka eivät halua pystyttää omia sivuja tai kertoa kuntalaisille totuutta....

PVRe: Sivuston tilastoja24.2.2016 23.57
Moro,
tässä sivuston pitäjän, ohjelman myyjän, sivulaskurin tulokset eilen:
-Mittaus aloitettu
Yksittäisiä käyntejä yhteensä 862421
Sivulatauksia yhteensä 2598234
Kiireisin päivä 29.10.2011
Yksittäisiä käyntejä kiireisimpänä päivänä 1776
Sivulatauksia kiireisimpänä päivänä
5536

Kalliit isännät Re: Sivuston tilastoja25.2.2016 10.24
Tosi kallista puuhaa on ollut, siinä on mennyt muutamaan vuoteen Juankosken itsenäisyys vallassa olevien päättäjien tyriessä oikein olan takaa. Kyllä nämä pikapäättäjät ovat olleet kalliita miehiä juankoskelaisille ja kaikki tietävät tosiaan mistä puolueesta nämä ovat. Kyllä olisi ollut tosiaan vitsamiehellä hommia oikein olan takaa, Ilman JuanKoskista moni asia olisi jäänyt pimentoon. Eihän tällaisesta tupeloinnista koillispaperi kepuloisen tuottajan toimesta olisi julki tuonut. Nyt ne ovat tulleet tämän sivuston kautta julkisuuteen ja hyvä niin. Nyt se vasta alkaa loppuselvittely kuka on vastuussa ja kuka on välistä milläkin tavalla mitäkin vetänyt. Mutta Juankosken itsenäisyys siinä meni, eikä tullut Jouhtenisen tie lupauksista huolimatta parempaan kuntaan puhumattakaan puuterminaalista, jäi vain vaalien haavekuvina jäljelle. Kyllä vanhat päättäjät parinkymmenen vuoden takaa muistelevat kaiholla, kuinka Juankoskesta piti tulla Koillis- Savon keskus. Osa päättäjistä jo pyöriskelee haudassaan kun hommat meni täysin pieleen tunareiden takia. Nyt näiden muutamien tupeloijien toimesta meneekin itsenäisyys ja tulee kylästä Kuopion peräpajula. Väki karkaan ken vain suinkin vaan voi. Nyt jo homekouluista koululaisetkin karkaa ei ihme, että kaavilaiset koululaiset sanoivat heipat. Näin siinä sitten kävi kun varoitusten ääniä ei kuunneltu. Kyllä se aiemmin Juankoskelle taisi olla tosi kallis nainen, mutta nyt ovat menneet jo pikapäättäjät vielä kalliimmaksi. Patsaiden paikka Juicen patsaan viereen olisi paikallaan siellä sitten voisi hyvinkin niiden juurella tekemässä jotakin aina ohi kulkiessa ja muistella menneitä.

SalmeRe: Sivuston tilastoja26.2.2016 21.50
Heikki J.W. Salonen on ollut tosi kallis meidän Juankoskelaisille veronmaksajille.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: