Keskustelu

poliittinen tarkkailijaHalloween on tulossa ja demuilla hirveä mörkökammo29.10.2016 0.21
Minä olen kuvitellut, että harmaahapsiset demut ovat jo kasvaneet aikuisiksi, mutta katsottuani eilen A-studion Kunnallisvaalien "lähetekeskustelun" havaitsin, että demujen johtaja Antti Rinteellä on hirvittävä mörkökammo.

Saa nähdä, miten Antti raukka selviää tulevasta Halloween-juhlasta. Tulevista kunnallisvaaleista Mörkö Antti ei ainakaan tule selviämään kuivin jaloin.

Kyllä Mörkö Antin nyt pitäisi käydä vakava keskustelu Heta vaimonsa kanssa.

Tiettävästi Heta on suorittanut automaatioinsinöörin tutkinnon ja on älyllisiltä taidoltaan mensa-luokkaa sekä kuuluu harrastavan vielä autojen tuunaustakin.

Luulisi, että Heta on älyllisesti sillä tasolla, että Heta pysyy pelokkaalle Antti-raukalla kertomaan, että pimeässä ei ole mitään pelättävää, eikä mörköjä todellisuudessa ole olemassakaan.

Möröt ovat aran ja pelokkaan lapsen tai jopa aikuisen liian vilkkaan mielikuvituksen tulosta.

Kuntavaalikeskustelussa Mörkö Antti näki suuren mörön silmiensä edessä, kun Petteri Orpo (kok) yritti hyeenojen koko ajan ylipuhuessa kuin lastentarhassa kertoa epätoivoisesti Mörkö Antti-raukalle, että sote-palveluihin tulee valinnan vapaus ainakin kymmenen vuoden vatuloinnin jälkeen.

Mörkö Antille oli ylipääsemättömän vaikeata tajuta sitä, että suomalaisella ihmisellä saattaa olla tarve valita terveyspalveluissakin enemmästä kuin yhdestä vaihtoehdosta.

Mörkö Antti tuntui keskustelussa jatkuvasti jankkaavan omia pelkojaan kuin lastentarhassa, eikä se olekaan mikään ihme, koska Antin Heta vaimo on kertonut, että heidän suhteensa alussa pelokas Mörkö Antti jatkuvalla syötöllä jankkasi Hetaa kihloihinkin, niin kauan, että Heta sitten lopulta antoi periksi.

Tiettävästi nyt Mörkö Antti ja Heta kuitenkin viihtyvät erinomaisen hyvin yhdessä. Tässä mielessä Mörkö Antin sitkeys siis palkittiin.

Toivottavasti jankuttava Mörkö Antti saadaan sote-asiassa SOS-hallituksen toimesta pian kuriin tai muuten meillä on vaarana se, että Mörkö Antti palauttaa hiekkalaatikkojankutuksellaan Sote Rehulan lakiluonnoksetkin takaisin lähtöruutuun.

Tässä asiassa Mörkö Antti ei taatusti kaihda keinona käyttää vipuvartena AY-liikkeen taattua ässää, eli demu Antero Jyränkin laatimaa perustuslakia, jossa on elefantin kokoinen aukko, mikä estää kaikki yhteiskunnan parannusehdotukset.

Pelokas Mörkö Antti varmaan ajattelee, että kaikkien suomalaisten ihmisten pitäisi aina mennä kunnan viranomaisen pyörittämään arvauskeskukseen, vaikka arvauskeskuksen yleislääkärinä toimisi demu-lääkäri, joka on saanut oppia Norsunluurannikon Poppamiehieltä.

Oulussahan demuilla on vuosikymmenet ollut tapana valita lautamiehiksikin käräjäoikeuteen poppamiesten valmentamia kielitaidottomia Norsunluurannikolta tulleita demu-lautamiehiä, joiden sosiaalisena sivuharrastuksena on ollut vuosikausia oman ala-ikäisen tyttärensä saattaminen paksuksi 1-3 kertaa viikossa suoritetuissa panoharjoitteissa.

Täytyisi ottaa selvää, kuinka monessa raiskaustaauksessa Oulun insesti-lautamieskin on ollut tuomiota antamassa, vaikka itsellään on ollut koko ajan aviollinen suhde omaan 9-vuotiaaseen tyttöönsä.

Voi aikoja, voi demujen tapoja!!!

Mörkö Antin älyllistä elämää on vaikea tajuta ja ehkä Mörkö Antti on juuri siksi valinnut mensalaisen puolisonkin.

Mörkö Antti on ollut innokkaana puhumassa esim. nuorten yritteliäisyyden puolesta, mutta jo seuraavassa lauseessa Mörkö Antti näkee mörköjä ja vierastaa sitä, että yritystoiminnassa ei saisi syntyä voittoa.

Lakimiehenä Mörkö Antin tulisi tietää, että yrityksen tarkoitus on tuottaa sellaisia palveluja, joita asiakkaat tarvitsevat ja kunnallinen tai yksityinen yritys voivat olla elinkelpoisia vain, jos ne toimivat voitolla.

Toivottavasti pelokkaan Mörkö Antin fiksu vaimo voisi vääntää Antillekin rautalangasta esim. yrityksen tuloslaskelman, jotta Mörkö Antti raukkakin ymmärtäisi voitto-käsitteen.

Kyllä minä suuresti ihmettelen sitä, miten pelokas Mörkö Antti on voinut neuvotella tuhansia yleissitovia TES-sopimuksiakin. Mutta salaisuus lieneekin siinä, että noissa TES-sopimuksissa ei ole vuosikymmeniin uskallettu tehdäkään mitään korjaavia muutoksia. Suurin muutos on ollut allekirjoitusten päivämäärän korjaaminen.

Mörköpelkoisen Antti Rinteen tavoin myös toinen demujen Antti on ruvennut pelkäämään mörköjä.

Heinäluoman valmentama Antti Lindtman näyttää ottaneen tavakseen valita listoillaan demujen joukosta eduskunnassa ne puhujat, jotka sopivat mörköjä pelkäävien Anttien pirtaan.

Antti Lindtman näyttää siis selvästi pyrkineen rajoittamaan demu-edustajien puheoikeutta eduskunnassa. Tällainen menettely ei kerta kaikkiaan kuulu länsimaiseen demokratiaan.

Minun mielestäni kysymys on kardinaali-munauksesta, josta ei voi selvitä sillä, että demut keskenään antavat Lindtmanille synninpäästön. Kysymys on huomattavasti vakavammasta ja kaikkia edustajia koskevasta asiasta, jossa on törkeästi loukattu kansanedustajien puhevaltaa.

Taitaa olla parasta kutsua Jutta Urpilainen äitiyslomaltaan takaisin ja antaa hänen laittaa nuo demujen mörköjä pelkäävät "kalkkisvaarit" järjestykseen. Lindtman on vielä nuori mies, mutta toimintatavoiltaan näyttää sopivan erinomaisen hyvin demujen "kalkkisvaarien" joukkoon



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: