Keskustelu

PVKaavilla taas kerran ylijäämäinen tili13.12.2016 14.47
Moro,
ja terveiset Kaaville. Onnittelen taas kerran Kaavin valtuustoa ja hallitusta ja kunnanjohtajaa hyvästä taloudenhoidosta. Piskuinen ja haukuttukin kunta on hoidettu taloudellisesti ja toiminnallisesti erittäin kiitettävällä tavalla-- vaikka uusia koulukeskuksia ja liikuntahalleja rakennetaan, on talous pysynyt kurissa ja verojakaan ei tartte nostaa.
Minä arvostan kunnanhallituksen puheenjohtajaa ja hallitusta ja oivallista kunnanjohtaja Sopasta. Olisi ollut opittavaa juankoskelaisilla luottamushenkilöillä, mutta nyt onneksi Kuopio ottaa ohjat käsiin. Kaavilla ei olisi varmasti ryhdytty jättimäisiin takauksiin ja yli-investointeihin yhtäaikaisesti.
Nythän Juankoskella nämä jättiinvestoinnit näyttävät olevan vielä täysiä susia. Juantehtaan koululla homeongelmia ja opettajat ja oppilaat ovat evakkoon lähdössä ja toiset ovat jo lähteneet. Keskuskeittiöhanke kusee läpi ja Kuopio joutunee lakkauttamaan keittiön. Terveyskeskuksen kohtalosta ei vielä tiedetä. Kaavi kuitenkin varustautuu oman terveyskeskuksen osalta.
Hyvä Kaavi.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: