Keskustelu

Teemu SKaukalon kunto15.12.2016 10.47
Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun useana päivänä olen käynyt luistelemassa ja aina yhtä huonona on jää kaukalossa. Liekköhän täällä enää mitään instanssia joka sitä hoitaa? No onneksi liitytään Kuopioon ja uskon, että asia siten korjautuu.

AmmattinarisijaRe: Kaukalon kunto15.12.2016 14.09
Ei ehkä korjaannu, mutta on hyvä muistaa missä kunnossa liikuntapaikat olivat oman kunnan aikanakin.
Olen sitä mieltä, että mikään ei tule huonontumaan nykytilaan verrattuna.
Joskus tuntuu siltä, että mitä enemmän liikuntapaikalla on käyttäjiä sitä huonommin sitä hoidetaan. Asian pitäisi olla päin vastoin.

PVRe: Kaukalon kunto15.12.2016 16.04
Moro,
olin tänään luistelemassa Säyneisen kaukalossa ja jää oli mainio. Kiitos yksityisen kenttämestarin Jukan ja kenttäapulaisen Karin kovan työn. Pojjaat tekköö vielä vastikkeitta jäädytys ja kunnostushommia. Juankosken kaupungin oma jääkentän hoitaja on ollut poissa näkyvistä kaiken aikaa.

+50vRe: Kaukalon kunto16.12.2016 21.45
Niinhän se kuulukin,hoitakoot kenttänsä kuka sitä tarvitsee. Ennenkin aurattiin jäälle kenttä ja sitten pelattiin ei ollut kaikki valmiina kuin manulle illallinen.

+70vRe: Kaukalon kunto16.12.2016 23.34
+50v puhuu asiaa.

Näin on todellakin jouduttu ennen tekemään ja aina on pärjätty.

Joka asiaan ei tarvita kallista kunnan huoltomiestä tai huoltoyhtiötä.

Entinen talonmiesjärjestelmäkin olisi myös syytä ottaa pikaisesti uudestaan aktiiviseen käyttöön, niin ei tarvitse vanhusten katkoa jalkojaan hiekottamattomilla pihoilla ja kahlata kaulojaan myöten henkensä kaupalla lumihangessa viikonloppuisin.

Talvisaikaan mamutkin pystyy aivan varmasti kolaa työntämään ja harjalla kävelyteitä putsaamaan ja hiekottamaan.

Ja tottakai mamuillekin pitää työstä maksaa palkkaa.

Eikä tällaiset huoltotyöt vaadi mitään kielitaitoja tai ammattikoulutusta, jotka SAK on ottanut kotoutusvaatimukseksi ja keppihevosekseen, jolla työttömyys saadaan pidettyä Suomessa vähintään 8-10%:n tasolla, kun muissa maissa työttömyys on jo painettu 4-5%.n tasoille.

+40vRe: Kaukalon kunto17.12.2016 9.14
Niinhän se pääasiassa itse hoidetaankin. Tuolla +50v periaatteella mitään palveluja ei tarvita. Jokainen huolehtikoon itse esim. laduista, nurmesta, aurauksista yms. Tietty jos on esim. yhteiskunnan elätti niin silloinhan kaikki palvelut on väärin jos ei niitä itse käytä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: