Keskustelu

JukkapoekaDemarit nousussa, siis rikostilastoissa16.12.2016 23.26
Nyt tämäkin: "Savonlinnan postivarkaudet tunnustanut SDP:n kunnallispoliitikko pyytää tekoaan anteeksi tiedotteessaan. Asiasta uutisoi Demokraatti-lehti."
Demarikuntapoliitikot ovat osoittaneet kykynsä-- insestit, huumerikokset, väkivalta ja terroristirikokset ja nyt postista ryöstämiset.
Mitä ihmeen sakkia demareihin löydetään.

alan kolmas miesRe: Demarit nousussa, siis rikostilastoissa17.12.2016 2.26
Suomessa on yleistynyt sellainen meno, että Kontiolahden moninkertainen murhamieskin ja ammattiparittaja istuu käräjäoikeudessa kasvot tiukkaan susikarvahattuun peitettynä,

Syynä on hienotunteisuus murhamiehiä ja rikollisia kohtaan. Uhrit ovat kuolleet, joten heistä ja omaisista ei tarvitse enää välittää mitään.

Julkishallinnon virkamiehet eivät yleensä susihattuja käytä edes oikeudessa, mutta ei heidän olekaan syytä pelätä maineensa tai kasvojensa menetystä.

Meillähän julkisen hallinnon virkamiehiä ei kukaan uskalla syyttää mistään, koska Suomi on "oikeusvaltio". ja virkamies, lääkäri sekä poliisi ovat aina oikeassa.

Kaikesta huolimatta suunnilleen joka toinen julkishallinnon määräämä laki tai toimenpide on jyrkässä ristiriidassa Suomen perustuslainkin kanssa.

YLEssäkin entinen kepuloinen "tiukka journalisti" eli itsevaltias Atte Jääskeläinenkin palkitaan kohta jonkun AVI-keskuksen johtajan taholta Viestinnän Sankarin mitalilla.

Kohta Atte esittää nöyrän anteeksipyynnön Terra Juhallekin, että valitettavasti typerät toimttajat menivät kirjoittelemaan jotain vihjailevaa kepuloisten toimista.

Kaikkihan oli tietysti täysin perätöntä loiskiehuntaa ja kateellisuutta, kun pääministeri oli havainnut Terrafamen Pipo päässään, että Sotkamossa oli tehty 1.5 miljardin euron Ihme.

Yhteisestihän on näköjään jo sovittu Atten ja Juhan välillä, että vanhoja ei muistella, vaikka YLE:n toiminta on havaittu nollan arvoiseksi jopa Nigeriaa myöten.

Pääasianhan on, että Suomen ruokahuollossa kotimaisuusaste on vähintään 85%:ia.

Kiusallinen asia kuitenkin on, että YLE on alkanut mainostamaan Arlan luomumaitoa, joka näyttää olevan selvästi Valion homogenisoitua, terveydelle vaarallista litkua parempaa.

Milloin Annikka Saarikko ja Luomu Kimmo Tiilikainen heräävät ja puutuvat tähänkin yhteiskuntarauhaa uhkaavaan asiaan.

Taas ruotsalaiset ovat selvittäneet maidonkin terveellisyyden Valion ja THL:n tutkijoita paremmin.

Kepuloisten Pekka Puskaa ei olisi koskaan pitänyt päästää eläkkeelle. Pekkahan on aina puhunut mm. kolesterolin vaarallisuudesta jopa televisiossa.

Mikä meitä suomalaisia oiken vaivaa, kun Donald Trumpkin on sanonut, että suomalsiet ovat niin "hienoa kansaa".

Onneksi sentään Timo Soini on parantunut ja menee tapaamaan Donaldia heti helmikuussa rukousaamiaiselle.

Suurella hartaudella odotan naapurini Iivisniemen Timon raporttia Amerikasta. Minäkin lähtisin niin mielelläni Timon salkunkantajaksi Trump Toweriin. Siellä on varmasti hyvät eväät ja kauniit emännät.

Porukalla kuultaisiin asiat suoraan hevosen suusta. Eikä tarvittaisi tiedottajaksi eduskunnan valvomaa YLEä.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: