Keskustelu

poliittinen tarkkailijaMäjähtikö kuningas Saullta Valkoisen Talon ovi kiinni heti?30.1.2017 20.01
Miksi kuningas Sauli ensimmäisten joukossa lähti arvostelemaan Trumpin
maahanmuuttoon liittyviä tilapäisiä päätöksiä?

Taisipa mäjähtää Kuningas Saulilta Valkoisen Talon ovi kiinni "till the next time".

Englannissa hieman Kuningas Saulia kokeneempi Kuningatar Elisabeth ja hallitus ovat sitä vastoin yhdessä jo todenneet, että sovittuja tapaamisia Trumpin kanssa ei tulla perumaan. Kyseiset toiveet Trumpin tapaamisboikotista ovat populisten puheita.

Pienen Suomen poliitikkojen ei kannattaisikaan ensimmäisenä lähteä lääkäriksi USA:n asioissa.

Kuningas Saulin orpo lakeija on myös jo ehtinyt pitämään pitkät palopuheet Trumpin laittomasta maahanmuuttoplitiikasta ja kehottanut myös muita EU:n johtajia vastaavaan toimintaan.

Tuntuu oudolta, että nämä EU:n besserwisserit lähtee neuvomaan nyt Trumpia USA:n asioissa, kun vielä vajaa vuosi sitten samaiset "humanitaariset" EU:n johtajat kävivät 6 miljardin euron edestä pakolaislla ihmiskauppaa Turkin itsevaltaisen presidentti Erdoganin kanssa.

Nykyäänhän Erdogankin tuntuu olevan ihan hovikelpoinen pyhäkoulupoika, kun on lähtenyt yhdessä Putinin kanssa järjestelemään Syyrian asioita.

Valkoisen Talon oven lisäksi on tainnut mäjähtää jo NATOnkin pääkonttorin ovi suomalaisilta pysyvästi säppiin.

Suomalaisten olisi parasta laittaa ensin kotikenttä kuntoon ja vasta sitten lähteä muita isompia maita neuvomaan.

Minusta on hyvä, että Timpura Soini sentään lähtee jo 2.2.2017 rukoilemaan Trumpin kanssa.

Samalla Timpura voisi kuiskata Trumpin korvaan, että säästä ainakin meidät suomalaiset. Koska ainakin meillä on tarvetta päästä Amerikkaan sukuloimaan melkein viikoittain.

Nykyäänhän USA:ssa onkin suomalaisia jo peräti 680 000 kappaletta, jotka kaikki ovat joutuneet aikanaan muuttamaan Amerikkaan Suomesta työn hakuun ja kommunisteja pakoon.

Jos Terra Sipilän Kiky ei tässä ala pikapuoliin tuottamaan voita leivän päälle Suomessa, niin eiköhän tässä kohta aleta suunnittelemaan Turunkin virkistyneellä telakalla Atlantin ylittäviä risteilyaluksia, joilla työtä vailla olevat hyvän koulutuksen saaneet työttömät voidaan taas perinteiseen tyyliin siirtää USA:han ja osa heistä pudottaa menomatkalla johonkin Ruotsin satamaan.

Tällä hetkellähän USA:ssa on melkein täystyöllisyys, joten eiköhän sinne muutama satatuhatta ahkeraa suomalaista vielä hyvin mahdu.

Ruotsin väklukuhan on jo myös ottanut Suomesta selvän niskalenkin ja on jo ylittänyt 10 milj. asukkaan rajan.

Suomessa taas lastenkin tekokin on jouduttu jo kokonaan lopettamaan, eikä eläkeläiset luonnostaan lapsia enää saakaan.

Tästä syystä Suomen väkiluku näyttääkin jämähtäneen pysyvästi vain noin 5.5 miljoonaan, joista murheellisesti vain noin 64 % kuuluu enää työvoiman piiriin.

Suomen Itä-rajan toiselle puolella on paljon suomensukuisia kuolemaan tuomittuja kansoja, jotka yhä vielä vaalivat vanhoja ikiaikaisia suomalaisia perinteitä ja tanhuavat kesäisin kansallispuvuissaan ja tuohivirsuissaan.

Onko tämä myös meidänkin onneton kohtalomme, kun Valkoisen Talon Ovi voi meiltä mennä kiinni "till the next time"?



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: