Keskustelu

alan kolmas miesKepu käynnisti ruokasodan27.2.2017 23.49
Kunnallisvaalit lähestyy. Terra Sipilän toimet ovat näköjään johtamassa rökäletappioon kaikkien valveutuneiden äänestäjien keskuudessa.

Keinot ei kepuleilta kuitenkaan lopu. Nyt eduskunnassa Mikko Kärnä (kepu) on käynnistänyt jo ruokasodan.

Kepulien mielestä Suomessa ei saa syödä muuta kuin kotimaista ruokaa.

Ei ole ihme, että ulkomailla oppia hakemassa käynyt valveutunut Juhana Vartiainen (kok) kiinnitti asiaan jo huomiota, mutta vetäytyi sitten keskustelusta.

Eduskunnassa näyttää kuitenkin virinneen Kärnän aloitteen johdosta vilkas ruokakeskustelu ellei peräti jo ruokasota.

Kyllä tämä kotimainen ruokakin olisi hyvä keskustella juuriaan myöten.

Kepuloiset ovat näköjään sitä mieltä, että pizzojen ja hampurilaisten syönti on meillä lopetettava eikä ravintoloissa saa meillä tarjoilla susheja, blinejä tai muita etnisiä herkkuruokia puhumattakaan ulkomaisista monipuolisista juustoista.

Ainoat hyväksyttävä ja taatusti kotimaiset ruokalajit ovat aamulla kaurapuuro, torstaisin hernekeitto pannarin tai köyhien ritarien kera, silakkalaatikko ja maitopottu.

Pääsisäisenä tulee kuitenkin syödä kilokaupalla mämmiä ja kalakukko sekä riisipiiraat munavoin kera kuuluvat kaikki perinteisten sallittujen suomlaisten ruokalajien joukkoon.

Jokaisella aterialla kepulandiassa ns. tolkun suomalainen tietysti juo myös pari lasia maitoa ja lounaan jälkeen marssii paikalliseen terveyskeskukseen kysymään lääkäriltä, miksi minun vatsaani kivistää niin maan pirusti aina, kun minä juon kotimaista maitoa.

Terra Sipilän kiky on jo julkisestikin haudattu.

Julkisella puolellakin virkailijat ovat pidentäneet päivittäisiä vessaistuntojaan jo siten, että sovittu vuotuinen lisäpossakka 24 h saadaan tehtyä pulkkaan.

On kiinnostavaa kuulla taas Terra Sipilältä budjettiriihessä, miten työn tuottavuus Suomessa on kasvanut, kun töissä käyvillä päivittäinen vessassa istuminen on lisääntynyt keskimäärin puolella tunnilla.

Saattaa olla jopa niin, että vessojen ovillekin on syntynyt jo melkoiset jonot Terra Sipilän uudistusten myötä.

Pian varmaan vessoihin joudutaankin menemään jo digitaalisen jonotusjärjestelmän kautta.

Terra Sipilän sote-sotku näyttää myös olevan johtamassa täydelliseen kaaokseen, koska Terra Sipilä ja Sote Rehula lähtivät purkamaan arvauskeskusten potilasjonoja lakimiesten avulla.

Lakimies Pöystin sote-lakipaketista tuli yli 600 sivuinen bumaga, josta ei kukaan perustuslakivaliokunnan jäsen ota parhaalla tahdollakaan selvää, vaikka Sote Rehula on eduskunnan puhujan pöntöstä julistanut käsi sydämellä, että kaveria ei jätetä.

Ainakaan professorit eivät tunnu ymmärtävän Sote Rehulan lakibumagasta mitään, mutta sehän ei olekaan mikään ihme, koska Sote Rehula onkin entinen kunnanjohtaja.

Eihän tässä olisi tarvinnut kuin kaksi A4-sivun mittaista ns. Executive Orderia, joita Donald Trump kirjoittelee Amerikassa päivittäin useita.

Soten Executive Orderiin olisi tarvinnut kirjata vain, että terveys- ja sote alalla kunnallisesta monopolipalvelusta luovutaan.

Yhtään uutta laitostakaan ei tarvitsisi rakentaa tai suuria omaisuusmassoja siirtää millekään maakunnille, koska yksityiset toimijat voivat aivan hyvin tarjota palvelujaan myös kunnallisten virkailijoiden rinnalla jo olemassa olevissa samoissa terveyskeskuksissa kuin tänäänkin jo tapahtuu.

Eihän esimerkiksi siivoojan tarvitse olla kunnallisessa terveskeskuksessakaan kunnan virkamies.

Samalla tavalla lääkärinkään ei enää tarvitse olla terveyskeskuksessa kunnan virkamies.

Pääasia on, että lääkäri ei ole valelääkäri ja lääkärin tai sairaanhoitajan tavoittaa työpaikaltaan vaikka 24h/7.

vaalitarkkailijaRe: Kepu käynnisti ruokasodan28.2.2017 15.35
Sushi-seppo voisi lukea tämän päivän Hesarista Raimo Sailaksen tekstin Vieraskynästä, niin minun ei tarvitse toistaa, mitä kaikkkea Terra Sipilä on aikonut saada aikaan 2019 mennessä.

"Moni aikoi ja aikoa kartanon, mutta sai aikaan harakanpesän".

Kukaan toinen kahteen kertaan sydäninfarktin saanut valtionpäämies ei lentele yksityisellä lentokoneelle ja kuljeta korkeita virkamiehiä Mongoliaan, mutta Terra Sipilä näyttää tällaista tekevän ja kehuskelee vielä silläkin, että hän on monta kertaa lentänyt yksityiskoneella Atlantinkin yli.

Harkimo on purjehtinut yksinään maapallon ympäri, viimeksi Viivi Pumpasen ja Arja Korisevan kanssa Harkimo purjehti Atlantin poikki ja on antanut näistä lausunnot iltapäivälehtiin. Tästä syystä Harkimo ei ole vakavasti otettava politiikko.

Yksityiskoneelle virkamatkoilla lentelevä Terra Sipilä ei myöskään ole vakavasti otettava poliitikko. Terra Sipilässä on paljon Pelle Pelottoman piirteitä.

Näiden piirteiden johdosta Terra Sipilä on ihastunut myös Kainuussa Pekka "Peloton" Perän ideoimaan Euroopan suurimpaan uraanipitoiseen raakkukasaan sekä Oulunjoen ja Saimaan vesistöjen sulfaattijuoksutuksiin eli ns. "Kainuun Ihmeeseen", jonka hintalappu on ollut tähän mennessä jo 2.5 miljardia euroa.

Eilenkin jo demut kyselivät minulta taas neuvoa, kun kertoivat, että minun taannoiset viestit Antille ovat menneet perille.

ALVinkin alarajaa demut on nyt ainoina nostamassa jo 20 000 euroon. Eikä demut enää vihaakkaan pienyrittäjiä.

Paikallinen sopiminenkin alkaa kohta itää, kun Terra Sipilän kiky-kaatuu. Vielä on kuitenkin Antilla ALVissa matkaa 50 000 euroon, jota pidin sopivana pari vuotta sitten, kun tulin antaneeksi Antille ilmaisia neuvoja.

Alkaa näyttää siltä, että seuraavissa eduskuntavaaleissa tulee sinipunahallitus.

Bernerin liikennekaarestakin Terra Sipilä polkaisi pystyyn taas parlamentaarisen komitean pohtimaan tilannetta.

Terra Sipilä aikaa varmaan taas kohta kysyä maailman parhailta kätilöitäkin, miten liikenneasiat hoidetaan, että synnyttäjät pääsevät Suomen ainoaan jäljelle jäävään synnytyssairaalaan ajoissa.

Tulevaisuudessahan ei meillä enää synnytyssairaaloitakaan tarvita, koska viimeinen suomalainen lapsi tehtyjen selvitysten mukaan syntyy jo niinkin pian vuonna 2067.

Kepu pettää aina.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: