Keskustelu

Eero KekäläinenRallijutut9.3.2017 20.27
Nyt ko tulevana viikonloppuna on meillä täällä Nilsiässa rallisarjan SM osakilpailu, vois jokaiset huumaavaa pensanhöyryä haistelleet miehet ja tasa-arvon vuoksi naisetkin tulla kahtoon kuinka suomen huiput, jotka kisaavat SM tittelistä kurvailevat savolaisilla tiepätkillä.
Siellä on mukana Asunmaa, Salo, Nikara, ym sarjan kärkinimet.

Ja sitten siellä on mukana yks
kummajainen, jonka osallisuutta ihmeteltiin pitemmän aikaa.
Nyt sekin viimoin selvis.

Numerolla yksi starttaava
Yadseed Al Rahji on jostain arabiemiirikunnista naturaali ökyrikas öljysheikki, joka vain
"harrastaa rallia"
Hänen ajotaidoistaan ei oo minkäänlaista tietoa, mut ajokista on.

Katotaampa hänen työkalu !!!

Ford Fiesta RS WRC vm 2017

Edvuoden maailmanmestarilla Sebastian Ogierilla on samanlainen auto peffan alla.
Tarina kertoo et öljysheikki oli sanellut Foordille ehdot, et hän haluaa samanlaisen auton ko mikä on sebastianilla....
Rahalla saa ja hevosella pääsee.

Sheikki sai mitä halusi...

Kauppahinta oli ollu WRC foordista
1 milj. eur.....
Paljonko ny tuo on yhestä voortista öljysheikille !!!! Taskurahoja...

Tulkaa ihmeessä mukaan katsomaan savolaista rallihuumaa.

alan kolmas miesRe: Rallijutut9.3.2017 20.57
Tämän aamuisessa Hesarissa kerrotaan, että ns. "viimeisin korkean profiilin rallivaikuttaja" eli Eero Kekäläinen kritisoi myös Ford tallin taannoista päätöstä antaa Rahjille WRC Fordin.

Lisäksi "The Red" syyttää autoliittoa Venäjä-pelottelusta ja näin muut "rallikyyhkyt" ovat löytäneet taas toverihengessä toisensa.

Toisaalla samassa Hesarissa hieman politiikan puolella matalamman profiilin demu eli Kimmo Kiljunen pöllyyttää kokoomuksen pirteää Elina Lepomäkeä eläkeläisten katkastusta indeksistä ja politikoinnista, kun Lepomäki ja kokoomus ovat tehneet "Venäjän uhkasta" sen johtopäätöksen, että Suomen tulisi liittyä NATOon.

Kiljusen mukaan demarit arvioivat NATO-jäsenyttä vain yhdestä näkökulmasta: vahvistaisiko se Suomen turvallisuutta vai ei.

Kiljunen päättelee, että "raja on turvallinen, jos molemmat kokevat niin. NATO-jäsenyyden väitetään vahvistavan Suomen turvalisuutta. Fakta on, että Venäjä kokee sen heikentävän omaa turvallisuuttaan. Suomi näyttäytyisi Venäjän vihollisena. Lisääkö tämä turvallisuuttamme vai ei, on poliittinen arvio."

Erkki "The Red", jota myös pidetään arvostettuna historioitsijana, koska on kirjoittanut isoäidistään venäläisten vakoilija Hella Vuolijoesta pitkän tutkielman, on todennut, että UPI:n selvitys on "täysin epähistoriallinen" ja yksisilmäinen ja sen tekijät syyllistyvät pelotteluun.

Tuomiojan mukaan selvityksen puutteisiin kuuluu, ettei se yritäkään analysoida, ovatko Venäjän omalle politiikalleen esittämät perustelut uskottavia.

Tässä kohtaa voidaan nyt todeta, että demuista on jo kohta koolla siis täysi reeti Toveri Pelle Pelottomia. Nyt odotamme vain Antti Lindtmanin lopullista lausuntoa asiasta.

Vaikka olen monesti Kepulandiassa arvostellut kaikkien rakastamaa ja vihaamaa Urkkia, niin mielestäni ainakin yhdessä asiassa Urkki oli oikeassa, kun hän muistaakseni käytti ilmausta: "asiat on miltä näyttää".

UPI on kirjoittanut monien suomalaisten riippumattomien tutkijoiden mielestä hyvän tilannekuvauksen Venäjään liittyvistä akuuteista uhkista.

Ilmeiset uhkat eivät poistu sillä, että Suomessa demut ja kepuloiset kieltävät selvät tosiasiat ja työntävät päänsä pensaaseen samaan tyliin, mitä tehtiin meillä jo noin 80 vuotta sitten, kun ei otettu aikanaan huomioon maailman geopoliittisen tilanteen kehittymistä.

Timo Soini on kirjoittanut Hesarin Vieraskynässä arvionsa Suomen ja Ruotsin turvallisuuspolitiikasta yhdessä Ruotsin demu ulkoministeri Margot Wallströmin kanssa.

Soini ja Wallström hehkuttavat Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä, joka on tietysti erittäin toivottavaa.

Kuitenkin kirjoitus jää minusta aika huteralle pohjalle ja tätä huteraa pohjaa kuvastaa mm. seuraava lausunto:

"Ulkoministereinä me kaksi annamme strategista ohjausta tälle lisääntyvälle yhteistyölle."

Minusta näyttää, että teksti on tullut Timo Soinin kynästä, eikä ole kovin hyvin harkittu, koska Suomen ja Ruotsin välisen tärkeän turvallisuus- ja mahdollisen puolustupolitiikankin tulee perustua vahvemmille harteille kuin vain parin poliittisen ulkoministerin populistisiin lausuntoihin.

Timo Soininkin ja myös demujen kannattasi elää ajassa ja seurata mm. sitä, mitä USA:n presidentin vaaleissa tulee tapahtumaan.

Nythän yllättäen Hillary Clintonin terveys näytti pettävän pahasti eilen New Yorkin 11/9 memoriaali-juhlissa ja on käynyt ilmi, että Hillaryn terveydessä on ollut ennenkin vakavia ongelmia.

Kansainväliset uutistoimistot ovat alkaneet rummuttamaan Hillaryn staminasta eli vaali- ja muusta kestävyydestä. Tällä voi olla dramaattiset seuraukset.

Vaaka voikin kääntyä niin, että Donald Trump onkin terveempi presidentti.

Donaldhan on jo aikaisemmin todennut, että NATO ei välttämättä lähde kaikkia pikkuvaltioita puolustelemaan, jos ne eivät kanna omaa korttansa yhteiseen kekoon.

Vaikka en ole Erkki "The Redin" tapaan historoitsija, niin minusta on alkanut yhä enemmän näyttää siltä, että Suomi on jo sotilaallisessa motissa ja NATO-optio on arvoton.

Sitä en vielä osaa kuitenkaan sanoa, onko meidän palattava hoitamaan asioita kuten "business as usual" tehtiin vanhaan hyvään YYA-aikaan, kun mitään yllättävää ei vuosikymmeniin voinut tapahtua Kepulandiassa.

Ilkeät kielet puhuivat silloin kuitenkin jotain "suomettumisesta". Termi oli muistaakseni keksitty Saksassa "Finlandisierung" tai jotain sinne päin.

Pettääkö kepu meidät taas? Matti Vanhasen johdollahan tätä ulkopoliittista paattia ohjataan eduskunnassa ja Kuningas Sauli yrittää pitää perää?

Kyllä kepu pettää.

Eero KekäläinenRe: Rallijutut9.3.2017 21.15
Haloo Helsinki !!!!

Minä viimeisimpänä korkean profiilin rallivaikuttajana toivon, et
älä sinä nimimerkki, lienetkö aito, naturaali, vaiko piraatti akm, ala sotkemaan politiikkaa näihin rallikuvioihin.
Ralli on kaikenkansan huvia.
Sillä on pitkät kullanhohtoiset perinteet meillä suomessa.
Kirjoottele omia kommenttejasi omilla palstoillasi, äläkä tunge omituisia juttujasi jokaiselle palstalle !!!!

Eero KekäläinenRe: Rallijutut9.3.2017 23.03
Kiitoksia patiksen miehet myötätunnosta.
Ko teilläkin patiksen miehillä on, tuntemukseni mukaan suonissa jonkunverran pensahöyryä, tulukaapa porukalla, ottakaapa joukkueenjohtajaksi vaikkapa satakieli, ja tulkaa pieksän ekoolle kahtommaan mitenkä autot kulukee.

AKM, se ainoa oikeaRe: Rallijutut10.3.2017 0.17
Eerolle myötätunnon osoitus.

On äärimmäisen valitettavaa, että sensorit eivät saa kuriin trollia, joka
kaikin mahdollisin keinoin pyrkii
mustamaalaamaan alan kolmannen miehen nimimerkin ja samalla monet muut asialliset kirjoittajat.

Voisiko Moro Pekka tai joku muu moderaattori tehdä vihdoin jotain tälle asialle?

Eiköhän tuon trollin kirjoittelu täytä jo kaikki rikoksen tunnusmerkit?

Papu KaijaRe: Rallijutut10.3.2017 21.22
Olisiko Papukaijalle apua tästä?

Poliisi on viime aikoina kirjannut useita rikosilmoituksia nettihuijauksista, kertoo Itä-Suomen poliisi. Huijaukset liittyvät suuriin yrityksiin, kuten Spotifyhyn, Giganttiin, Vapaa Juankoskeen ja Elisaan.

Tapaukset ovat yleensä sellaisia, joissa asiakas on ostanut tuotteen selvään alihintaan vaikka New Stroms ei ole myynytkään.

? Alihinnasta voidaan hyvin puhua, mikäli luvataan myydä esimerkiksi nuorison hyvin suosima Spotify Premium digitalinen musiikkipalvelu yhden euron hintaan, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Tosiasiassa tilaaja on käytännössä ilmaisen sovelluksen sijaan sitoutunut siihen, että hänen tililtään maksetaan palveluntuottajalle joka kuukausi esimerkiksi 49?81 euroa.

Kyseisissä tapauksissa asiakas on tullut huijatuksi, koska hän ei ole lukenut tarjouksen kaikkein pienimpiä kirjaimia, joissa asia on puolihuolimattomasti yleensä kerrottu.

Gigantin ja Elisan nimissä lähetetyissä viesteissä houkutustuotteina on käytetty yleensä matkapuhelimia.

Sitoumuksesta irti pääseminen on vaikeaa ja edellyttää yleensä käytetyn pankkikortin kuolettamista ja poliisille tehtyä rikosilmoitusta.

Poliisin mukaan rikolliset toimivat Savossa ja tästä syytä Suomen poliisin tutkintamahdollisuuden kyseisiin juttuihin ovat todella rajalliset.

Mopo JussiRe: Rallijutut10.3.2017 22.25
Eerolle myötätunnon osoitus rallijutuista. Mopoilla voi myös ajaa rallia.

https://www.youtube.com/watch?v=GbRxtHB_RWE

Moro Pekalle ja alan miehille myös myötätuntoa ja jaksamista

alan kolmas miesRe: Rallijutut11.3.2017 21.21
Eerolle väliaikatieto. Le Mans kanavalla ei ole Hollande laittanut rajoja kiinni.

Eivät meinaa peruuttaa edes tulevaa Pariisin ympäriajoakaan, joka olisi loistava maali Tahkon järjestelyille. Lisätään vaan turvatoimia. Sitä paitsi Suomen ulkoministeriökin on todennut, että Tahkoon mentäessä kannattaa olla varuillaan ja taisi tänäänkin Finnairin lennot Kuopioon toimia lähes normaalisti.

Hollande taitaa ollakin kova ukko, kun sitä yritettiin jopa Ranska-Saksa jalkapallomatsissa pommilla hätistää, mutta Hollande evakuoitiin nopeasti ja sen jälkeen Hollande meni johtamaan hihhuleiden jahtia. Toivottavasti Eero Kekäläinen osaa Tahkolla käyttäytyä samalla tavalla.

Tiettävästi ampujahihhulit on jo tapettu tai tappaneet itsensä. Se on ainut oikea lääke aivosairaille terroristeille.

Ranskalaisia tuntuu huolettavan se, että Kaisan hiihto on niin lepsua, että motoristi-epäiltyjä ei saa pidättää lukkojen takana kuin korkeintaan pari viikkoa ja sen jälkeen alkaa taas uusi rumba.

Meilläkin lainsäädäntöä on syyty kiristää. Saudi-Atrabia on käynnistänyt maailmanlaajuisen sodan moottoriurheilua vastaan, joten on johdonmukaista, että länsimaissa otetaan käyttöön lisää formularatoja, niin kyllä huivitkin saadaan heilumaan.

Minusta on aivan käsittämätöntä, että meillä jahdataan jotain mamu pizzan paistajia poliisivoimin, harmaata taloutta ja verovilpillisiä ja kehotetaan kansalaisia jopa ilmiantamaan tällaisia epältyjä.

Samaan aikaan Suomen Suurtrolli toteaa suorassa TV-lähetyksessä, että meilläkin on joukossamme 300 kappaletta sellaista henkilöä, joilla on epäily trolli-kytkennöistä.

Meiltähän on tiettävästi lähtenyt jo noin 30 trollia Helsinkiin ja he ovat myös käsittääkseni menettäneet tietokoneensa.

Miksi nämä trollit liikkuvat meillä vapaana, kun kytkennät on jo selvietty?
Vai onko niin, etteä meillä odotetaan milloin Italiasta tai Amerikasta kerrotaan, että menkää hyvät miehet ja pankaa ne trollit rautoihin?

MInusta olisi huomattavasti hyödyllisempää jättää 6 eurolla pizzoja myyvät mamut rauhaan ja keskittyä noiden 300 epäillyn trollien ilmiantoon ja pikaiseen maasta poistoon.

Keskusta pettää aina.

Patiksen miehetRe: Rallijutut11.3.2017 22.26
Olemme alan kolmannen miehen kanssa samaa mieltä, trollit helvettiin. Ja nyt otetaan kuppia.

Kaavin SalmeRe: Rallijutut11.3.2017 23.53
Missä Eero?

AKM, se ainoa oikeaRe: Rallijutut11.3.2017 23.57
Patiksen miesten kanssa olen täysin samaa mieltä.

Trollit on syytä kuskata Itärajan toiselle puolelle. Kyllä Siperia opettaa pahimmankin trollin. Harmi, että Vihtori on jo siirtynyt paremmille metsästysmaille.

Eero KekäläinenRe: Rallijutut13.3.2017 13.08
No tässäpä Salmelle tiedoksi, et täällähän se eero on..
Eipä oo kerennyt tsuumailemaan sivuja aiemmin, ko on tarvinnut selvitellä nämä rallin jälkeiset. Kaik män hyvästi, yleisömäärä oli hyvä.
Järjestelyt toimivat aivan loistavasti, kuten ennenkin, kun alan ammattilaiset ovat tekemässä.
Kisanjälkeisessä lehdistötilaisuudessa kilpailijat kiittelivät yleisöä osallistumisaktiivisuudesta.
Ainoat negatiiviset palautteet kilpailijoilta yleisöä kohtaan tuli viimeiseltä EKoolta 6 ruohomäestä. Siellä taas jälleen, liekö sama katsojaporukka kuin viimetalvena, tekivät taas tihutöitään kääntelemällä varoitusmerkkejä väärinpäin. Ainoastaan kolme ekaa kilpailijaa, öljysheikki, Asunmaa ja Salo pääsivät läpi, ko pätkä laitettiin poikki yli puoleksi tunniksi yleisön tekemän ilkivallan vuoksi.
On se vaan ihme ja kumma, et joukossamme on tämmösiäkin tyyppejä, jotka viitsii tehdä aivan järjetöntä ilkivaltaa.
Kisa oli aikataulutettu siten, et kaikki kilpailijat pääsevät läpi päivänvalossa, mut tuon ilkivallan vuoksi viimoset kilpailijat joutuivat ajamaan jo melkeinpä pimeässä.
Loppupään kisaajat olivat ilkivallasta johtuvan kärsijän osassa.
Ei oo kovinkaan mairittelevaa näin järjestäjien näkökulmasta katsottuna savolaisyleisön käyttäytyminen.
Toivottavasti nämä häiriköt lienee muilta maakunnilta tulleita idiootteja.

Eihän me savolaiset olla tommosia. Eihän ??

Se oli siinä tämä ralli.
Sitten elokuussa Koillis-Savo ralli, keskuspaikka Kaavi.
Jälleen SM osakilpailu, nuoret ja naiset.
Seuratkaa mediaa.
Paraikaa työstän, et Rovanperä jr. saatais sinne mukaan.
Tässä välillä on sitte lukuisia muita kisoja. Ens viikonloppuna mm. sprint Kipari tuossa naapurikylällä. rautavaaralla klo 12.
Mukkaan tulukaa ja naatiskelkaa pensanhöyrystä ja iloisesta kisatunnelmasta !!!



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: