Keskustelu

mualainePolliisin pyssy laukes13.3.2017 18.31
Kuopio Savon mullikkaplatet:
Onhan se vaan niin ihme ja kumma, jos polliisilta nalli pallaa ja se ossuu mihinkä sattuu, tällääkkii keralla kotinkonneeseen, siitä ei seurroo sen kummasempoo oikeuvessakkaan.
Annappahan olla jos tavan kansalaisen, metsästystä harrastavan perisuomalaisen miehen, elikkä naisen nalli sattuu pompsahtammaan ylleiskunnan mielestä, jossain poikkeuksellisessa tilanteessa, elikkä varsin tavanommaisessa tilanteessa kuin jos metästäjä omassa kotonaan puhistaa pyssyvväännii eikö oo het paikalla jo helssinkisstä saakka tullu ihmeellinen tutkijalautakunta, toenen toestaan olevinnaan viisaampoo tutkijjoo tappausta tutkimmaan.
Tuokii olevinnain äskettäin kuopion polliisilaitoksella sattunut pyssynlaakeminen, joka oikeesti sattu jo männävuonna joulukuussa, on ollu polliissijohon suojeluksessa, et siitä ei huuvella julukisuuteen, osottaa, et polliisissa suap olla ja tapahtuva mitä tahhaansa. Tirektööri sannoo..
Saatana pojat, siitä ei sitte huuvella.
Oliskohan tämäkii olevinnaan
"kouluttaja", millähäkkii tutkintosuorituksillakkii on suanna huijattua ns. kouluttajan paperit. Kysyn vuan.
Jos polliisikoulun käynyt,ei vieläkkää ymmärrä tuossa vaiheessa, et nyt jo ois aika laittoo rukkaset naulaan, mut eipä siellä johtoportaassakaan taia olla kovinkaan runsaasti niitä tietotaijon kynttilöitä palamassa.
Mitä jos tavan mualaistollikon kotona ois ihan oikeesti innokkaan metästäjän kotona pyssyvvään puhistanneen metästäjän pyssy vahnikossa lauenna, ois kaikki keltaset lehet ja muakunnan mullikkaplatet, puhumattakkaan koillispaperi, repässy etusivun jutun, et tiällä kylällä liikkuu kaikille immeisille vuarallinen pyssymies.
Polliisi on polliisi. Jostain kumman syystä ne on suanna kässiinsä semmosia vehkeitä, joista ei raukat ymmärrä, mittee niillä tehhään. Kokkeilempa mitä tapahtuu, kun vetäsen tuosta vipukasta. Onhanse niin mukava ollu suaha polliisin virkamerkki, vaekka ei ymmärrä puoliakkaan siitä, mitä tavan muatiaistollukan pittää lain mukkaan ymmärtee.

mualaineRe: Polliisin pyssy laukes13.3.2017 18.54
Pittää korjata ommoo vahikonlaukausta.
Polliisin pyssy laukes hämmeenlinnassa, ei kuopijossa.
Lopputuloshan ois ollu sama, hämmeesä elikkä savossa, ei seurauksia kellekkää, eikä ainakkaa johtoporttaalle.
" Myö pollisijohossa alun alkaen koulutuksen ensmerilöiltä alakaen, oumme tehnneet kaikkemme, et kaikki, pollisialokkaista lähtiin tietäävät mittee tapahttuu jos vetässee tuosta vipukasta.
Myö helevetin viissaat piälliköt emme voe ottoo vasttuta jokkaisen tollukan tekemisistä"



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: